Minä sain tänään kotiini Elisan laajakaistan tilausvahvistuksen. Noloa! En ollut ollenkaan ajatellut, että sieltä kuuluisi mitään ennen muuttoa. Ja minkä ihmeen takia ne lähettelee sitä tänne!!? Tyhmä, minä, en ollut tajunnut koko juttua. Olisi pitänyt laittaa Elisan tilaukseen nykyiseksi osoitteeksi vaikka työpaikan osoite.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Mies kysyi heti kirjeen tultua, että olenko saanut kämpän, kun olen ilmeisesti tilannut laajakaistan. Sanoin että jos sellaista on tullut se liittyy siskon määräaikaiseen sopimukseen. Mies sitten ihmetteli, että onpa outoa, että minä saan postia. Vastasin vain hänelle, että se on pitkä juttu.

 

Kun tulin kotiin, kirje oli pöydällä kuori avattuna! Ihmettelin miehelle, että sinä olet avannut tämän? Mies väitti, että se on tullut sellaisenaan, avonaisena ja hän ei ole katsonut sinne sisälle. On vähän hassu olo. En tiedä uskoisinko häntä. Mies on kyllä tosi tarkka kirjesalaisuuksista ja muista, että se puhuu kyllä sitä vastaan että hän olisi sisälle katsonut. Mutta toisaalta tällainen tilanne joka meilläkin nyt on, voi saada kenet tahansa käyttäytymään omia periaatteitaan vastaan.

 

En tiedä mitä uskoa. En tiedä onko hän sitä lukenut. Kun tulin kotiin, täällä oli kovat sisustamiset kesken, joka taas puhui sen puolesta, että mies on nähnyt paperista uuden osoitteeni ja päivämäärän, jolloin muutan. Ärsyttävää, menee suunnitelmat ihan pieleen. Pirun Elisa oikeasti, jos ovat laittaneet jonkun ihme-kuoren, joka muka on auennut matkalla!!!?

 

No, ei kai auta kuin uskoa siihen, että mies on ollut katsomatta kuoreen ja jatkaa alkuperäisen suunnitelman mukaan nyt toimintaa vaan eteenpäin. Jos hän myöntää katsoneensa, samalla hän myöntää rikkoneensa lakia ja omia periaatteitaan vastaan, joten sitä hän ei varmaankaan tee. Eli koskaan myönnä. Mutta harmittaa, että ainut suunniteltu pieni näpäytys tai kosto menee nyt ihan pieleen noiden postien ja huonojen kirjekuorien takia.

 

Nyt skitsoilen täällä taas kaikkea. Tekisi mieli vetää kaikki ruohoasiat ja muut katkeruudet pöytään ja alkaa raivota. Purkaa kiukkuaan, turhautumistaan, vihaa ja surua. Mutta sehän olisi miehelle viesti siitä, että oikeasti tuo kirje koskee minua ja hermostun siksi. Siis jos hän ei ole sitä jostain ihme syystä katsonut. Kauhea tilanne. Kyllä sitä ihminen näköjään saa näistä elämän pienistä asioistakin kriisiä aikaiseksi, jos vaan haluaa J.